Curs educació conscient On-line

El curs que canviarà la teva mirada i millorarà el teu acompanyament

Tot i que aquest curs preten ensenyar que no hi ha protocol fiable i infalible, per no ser massa radical, protocolàriament et deixo una mica d’estructura de la que se sol posar: objectius, continguts, però no t’hi encallis, lo vertaderament interessant està a sota de tot això, t’hi espero.

Continguts, sabers o diga-li com vulguis:

Acompanyament vs Assessorament i el rol de l’expert.

La vertadera Escolta Activa

La mirada Sistèmica i l’autoestima

Els conflictes com a font d’autoconeixement

Els límits: Què són realment, i com i quan des d’on posar-los

La mirada gestàltica

Jo i les circumstàncies

La fragilitat i vulnerabilitat

 

Suposo que això tampoc et diu massa clar de què va el curs, però una mica d’estructura ens dona més tranquil·litat, oi?

Doncs ara t’ho explicaré a la meva manera, perquè justament aquest curs va de trencar amb qualsevol manual d’instruccions, no és ni un tutorial, ni sentiràs veritats absolutes de com són i com s’han de fer les coses, sinó més aviat és una experiència d’on cadascú ha de fer els seus aprenentatges i treure les seves pròpies conclusions. No es tracta d’ensenyar el contingut sinó d’aprendre el contenidor, perquè de contingut cadascú té el propi, i de res serveix comparar-los o pensar que sé el què li passa a l’altre.

Perquè no hi ha tutorial de viure la vida, ni de relacions de parella, ni de relacions paterno-filials, ni de relacions d’amistat, ni de com criar i educar, ni de relacions entre docent-alumnat, ni de… m’entens per on vaig, oi? Que en educació, i sobretot en les emocions, 2+2 no és mai 4. Per això desconfio de tota persona, que per Instagram, llibres o cursos, diuen el què “s’ha” de fer… desconfio dels s’ha, cal, must i have to… desconfio dels imperatius.

 

 No existeixen manuals per tractar l’ansietat, la por,…. el problema és que pensem que allò que em va anar bé o que va servir a algú, li servirà a tothom.

Per això, 

La perspectiva d’aquest curs és que mai podrem controlar allò incontrolable, és a dir res. No podem controlar el futur. Tot en aquest m ón és incert.

La metodologia és vivencial i experiencial.

 

Scroll to Top